Bedër Alumni Awards 2020

Zyra e të Diplomuarve në Kolegjin Universitar Bedër organizon për të katërtin vit radhazi “Bedër Alumni Awards”.
 
E enjte, 17 dhjetor 2020
Ora: 17:00
 
✅ Për të marrë pjesë online në këtë event mund të përdorni kompjuterin, tabletin ose smartphonin tuaj të lidhur me internet.
✅ Shkarkoni aplikacionin “ZOOM” nëpërmjet Google Play ose App Store dhe në orën e caktuar klikoni tek ky link: https://zoom.us/j/96439264760...
✅  Më pas duhet të fusni këto të dhëna për tu lidhur:
Meeting ID: 964 3926 4760
 
Passcode: 516739  
 
Ju mirëpresim!