“JStor, Çelësi për Kërkimin Akademik”

Kolegji Universitar Bedër organizon webinar-in me temë: “JStor, Çelësi për Kërkimin Akademik”, i cili do të mbahet nga Dr. William K. Martin, zv/Rektor për Marrëdhëniet Ndërkombëtare. 
 
Webinar-i do të zhvillohet të premten, datë 18 dhjetor, ora:13:30, nëpërmjet platformës Google Meet. 
 
Në këtë organizim janë të ftuar të gjithë studentët e KU Bedër dhe për të marrë pjesë, ju lutem mund të logoheni në platformën  “Google Meet” duke klikuar linkun më poshtë.
 
Linku: meet.google.com/dif-ahaj-biu
 
Ju mirëpresim!