Ceremonia e Diplomimit 2020

Ceremonia e Diplomimit 2020 – Departamenti i Shkencave të Komunikimit
 
Kolegji Universitar Bedër organizon sot ceremoninë e diplomimit të brezit të 7-të të studentëve në Departamentin e Shkencave të Komunikimit.
 
Organizimi do të bëhet në rang departamenti për shkak të masave strikte ndaj pandemisë COVID19. Pjesëmarrës në ceremoni do të jenë vetëm studentët e diplomuar në programet bachelor dhe master të shkencave të komunikimit.
 
Data: 18 Shtator 2020
Ora:18:00
Vendi: Kolegji Universitar Bedër (Kampusi i Ri)