Lista e Kandidatëve Fitues Për Raundin e Tretë / Viti Akademik 2019-2020

Kolegji Universitar Bedër shpall listat e aplikantëve fitues të raundit të tretë, viti akademik 2019–2020. Ky raund është mundësia e fundit për regjistrim në programet bachelor për këtë vit akademik. Regjistrimet nisin të hënën, më datë 21 tetor, dhe mbyllen më datë 26 tetor 2019. 

 

Dokumentacioni i nevojshëm për regjistrim:

a) Dokument identifikimi (kartë identiteti ose pasaportë);
b) Fotokopje e noterizuar e Diplomës së Maturës Shtetërore së bashku me listën e notave;
c) 2 fotografi të vogla personale;
d) Mandati i pagesës (për ata që nuk e kanë bërë).

Kandidatët fitues do të gjejnë emrat e tyre në listat e mëposhtme:
 Për çdo pyetje dhe informacion më të detajuar mos hezitoni të na kontaktoni. 


Kontakt:

Tel: +355673427001
Email: admissions@beder.edu.al
Web: www.beder.edu.al

Ju mirëpresim!