“BEDËR” DIPLOMON BREZIN E NJËMBËDHJETË TË STUDENTËVE

Në një ceremoni festive të organizuar në Amfiteatrin e Liqenit Artificial, 233 studentët e brezit të 11-të përfunduan me sukses rrugëtimin e tyre akademik duke u diplomuar në 11 programe bachelor & profesionale dhe 8 programe master.

Në emër të institucionit, të diplomuarit i përshëndeti rektori i universitetit, Prof. Gjergj Sinani, i cili i përgëzoi për arritjet dhe i uroi suksese të mëtejshme.

Më tej, studentët i uroi edhe kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, i cili vlerësoi kontributin dinjitoz të KU – Bedër në arsimimin dhe edukimin e brezave.

Kryetari i Bordit të Administrimit në Bedër, Dr. Ali Zaimi i përshëndeti të pranishmit dhe i uroi arritje të vazhdueshme të diplomuarve. Ai falenderoi veçanërisht prindërit dhe familjarët për kontrbutin e tyre të jashtëzakonshëm.

I ftuar nderi ishte Kryetari i Organizatës “Educators Without Borders International”, Dr. Mohamed Alobeidli dhe z. Zayed Almansoori, anëtar i EWBI Alumni Association.

Z. Almansoori mbajti fjalën e rastit dhe ndau shkurtimisht rrugëtimin e tij akademik me studentët tanë, të cilët i nxiti të kontribuojnë profesionalisht në komunitet në të ardhmen.

Ceremonia vazhdoi me shpërndarjen e certifikatave të ekselencës për studentët me mesataren më të lartë në çdo program studimi. Dr. Alobeidli i shpërndau certifikatat ekselentëve të vitit 2024.

Në emër të studentëve të fakultetit të Teknologjisë dhe Biznesit, përshëndeti e diplomuara Ilba Meti. Fjalën përshëndetëse në emër të fakultetit të Shkencave Humane dhe Drejtësisë e mbajti studentja Maylinda Bajrami.

Në emër të studentëve të nivelit Master, përshëndeti e diplomuara Anisa Teta. Në brezin e 11-të, KU – Bedër diplomoi edhe studentë ndërkombëtarë, në emër të së cilëve mbajti fjalën e rastit Anpas Tohir Maulana.

Më tej, studentët e secilit program u ngjitën në skenë për t’u pajisur me certifikata dhe për të shkrepur fotot e rastit me njëri-tjetrin dhe me stafin akademik.

Në përfundim të ceremonisë, të gjithë studentët u ngjitën në skenë për të hedhur kapelet e diplomimit.

I urojmë suksese të mëtejshme të diplomuarve tanë në jetën profesionale dhe veçanërisht brezit të parë të studentëve të programit Informatikë Ekonomike!