Ceremonia hapëse e konkursit “Wisdom Behind Sunnah”

Nisëm një udhëtim plot dritë në ceremoninë e hapjes së konkursit “Wisdom Behind Sunnah”.

Ceremonia u hap me fjalët frymëzuese të rektorit, duke nënvizuar rëndësinë kryesore të dijes për brezin e ri.

Pas kësaj, kryetari i Komunitetit Musliman të Shqipërisë Bujar Spahiu foli mbi vlerën e përqafimit të Sunetit dhe të jetuarit në përputhje me mësimet e Profetit s.a.s. Më pas dhe zëvëndës kryetari i KMSH-së Taulant Bica shprehu vlerësimin e tij mbi konkursin.

Ardita Reshiti, specialiste në dekanatin studentor, shpjegoi detajet e projektit, duke u ndalur në faqen e ueb-it dhe mënyrën si mund të kryhet procesi i aplikimit.

Atmosfera u zbukurua nga ligjërata e profesor Jamal Al Safarty dhe zërat melodioz të dy nxënëseve nga Medreseja e Tiranës.

Ndërsa ceremonia u mbyll, të gjithë të ftuarit u mblodhën për të ndarë një iftar të përzemërt, të përgatitur me ngrohtësi dhe mikpritje nga universiteti. Një bashkim simbolik i mendjeve dhe zemrave, duke nxitur një ndjenjë uniteti dhe mirëkuptimi.