Work & Study 2019

I kthyer tashmë në një traditë, u çel në ambientet e Muzeut Kombëtar edicioni i 10-të i Panairit “Work & Study”, i organizuar nga Bashkia e Tiranës, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë si dhe Ministria e Arsimit dhe Sporteve.

Ky panair i cili do të zhvillohet përgjatë datave 30 prill - 2 maj 2019, është një eveniment ku shpalosen mundësitë më të mira për studim dhe kërkesat aktuale të tregut të punës, me pjesëmarrjen e dhjetra kompanive dhe universiteteve, ndër to dhe Kolegji Universitar Bedër.