Cikli i seminareve “Kur librat flasin”, i ftuar z. Xhemal Balla

Departamenti i Shkencave Islame në bashkëpunim me klubin studentor “Mesazhi i Jetës” dhe Komunitetin Mysliman të Shqipërisë, në kuadër të vazhdimit të ciklit të seminareve “Kur librat flasin”, zhvilluan ditën e sotme, më 30. 01. 2019 takimin e VIII, ku u zhvillua Promovimi i dy librave nga Botimet e KMSH-së Tefsiri i Sures “Fatiha” dhe Edukimi, Proces i Formimit të Njeriut si Qenie Njerëzore, me autor z. Xhemal Balla.

Aktiviteti u çel me fjalët përshëndetëse nga Dekani i Fakultetit të Shkencave Humane, Prof. Asoc. Dr. Rahim Ombashi, Përgjegjësit të Departamentit të Shkencave Islame, Dr. Genti Kruja, dhe Drejtorit të Kulturës dhe Arsimit në KMSH, z. Dorian Demetja. Në këtë aktivitet i ftuar special ishte z. Xhemal Balla, i cili dha informacion më të detajuar rreth punimit të tij dhe bashkëpunimit të frytshëm me Komunitetin Mysliman të Shqipërisë.

Gjatë këtij takimi u zhvillua një bashkëbisedim i frytshëm, ku si lektorët, ashtu edhe studentët shprehën eksperiencat, mbresat dhe pyetjet e tyre drejtuar të profesorëve të pranishëm në seminar rreth veprave që u promovuan si dhe rreth tematikave lidhur me to.